Hier zijn een paar voorbeelden van bedrijven die we hebben geholpen hebben.

Junior Einstein

We hielpen Junior Einstein om hun hostingkosten met meer dan 60% te verlagen door hun cluster te migreren van hun dure hostingpartner naar een volledig nieuw state-of-the-art cluster met AWS. Samen met hun nieuwe systeembeheerpartner hebben we deze migratie begeleid.
Tijdens deze migratie hebben we ook een nieuwe serverstrategie opgezet met Docker als basis voor al hun webservices en ontwikkeling. Onderdeel van deze nieuwe strategie was een compleet nieuwe inzetstraat die van de grond af werd opgebouwd.

We hebben ook geholpen hun ontwikkeling te stroomlijnen door geautomatiseerde teststrategieën en ontwikkelingsmethodologieën te implementeren. Dit hielp Junior Einstein om nieuwe ontwikkelaars aan te nemen die er makkelijker in passen. Deze ontwikkelaars kwamen sneller op snelheid dankzij de gestandaardiseerde methodologieën en vertrouwen op bestaande tests om met meer vertrouwen nieuwe code te bouwen.

Ubeo

Ubeo werkte met 5 verschillende frameworks, met een verspreid cluster. We hebben Ubeo geholpen hun platform te moderniseren en alle verschillende frameworks samen te voegen tot slechts één.

Tijdens deze periode won Ubeo verschillende prijzen, waaronder die van de snelst groeiende tech startup in Spanje.