Fortitude IT biedt verschillende services om u bij te staan bij succesvolle software ontwikkeling.

Snelle scan

We hebben een eigen scan ontwikkeld waarbij we zowel uw volledige ontwikkelcyclus als uw bestaande online infrastructuur doorlopen. Hierbij kijken we naar hoe change requests worden bijgehouden tot en met de livegang en alles wat daar tussen valt. Tegelijkertijd kijken we naar de online infrastructuur om te kijken of daar nog winst te behalen valt.

Na deze scan leveren we u een rapport aan met de sterke en zwakke punten van uw IT-afdeling. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de knelpunten en krijgt u voorgestelde oplossingen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Software development

We kunnen u helpen met het ontwikkelen van structuren, die de prestaties van uw ontwikkelteam verbeteren. Dit omvat het opzetten van industry standard structuren, zodat iedereen op dezelfde manier te werk gaat en maakt het oplossingen beter bespreekbaar binnen het team. Daarnaast helpt dit nieuwe ontwikkelaars helpen sneller aan de slag te gaan.

Daarnaast hebben we ruime ervaring met het opzetten van CI en CD. Denk hierbij aan het implementeren van automatische testen, en het opzetten van een duidelijke deployment straat. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Onderdeel hiervan is het opbouwen van images in Docker, waarmee de deployments eenvoudiger gedaan kunnen worden. Bijkomend voordeel van het gebruik van Docker images is dat de development (en eventueel zelfs het testen) lokaal op de computer of laptop kan gebeuren. Iedereen heeft dezelfde software draaien, en kan vrij snel aan het werk.

Infrastructuur

Wij kunnen u helpen bij het bouwen van een online infrastructuur die perfect is afgestemd op uw behoeften. Verspil geen geld aan servers of applicaties die uw toepassing niet helpen en helemaal niks staan te doen.

Wij hebben ook ervaring met migraties van platformen. Hier maken we samen met onze partners duidelijke plannen voor om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.