Fortitude IT helpt bedrijven die worstelen om hun IT-ontwikkeling naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door hun ontwikkelstrategieën te stroomlijnen en de architectuur te verbeteren. Deze veranderingen zorgen voor maximale flexibiliteit met behoud van de hoogste niveaus van stabiliteit.

Met meer dan 20 jaar ervaring in online ontwikkeling, zijn wij perfect geschikt om u te helpen het beste uit uw IT-team te halen. Communicatie, transparantie en voorspelbaarheid vormen de kern van onze strategieën.

Julian Gardner

Julian Gardner is een IT-professional met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van high-traffic webapplicaties. Hij heeft dit gedaan in verschillende culturen en in drie verschillende landen.

Zijn focus is verschoven van het ontwikkelen van complexe applicaties naar het bouwen en aansturen van ontwikkelteams. Hij heeft verschillende voorspelbare en goed presterende ontwikkelingsteams opgebouwd door deze strategieën te implementeren. Deze teams zijn ontworpen om op een voorspelbare manier te werken, zodat plannen met hen eenvoudiger is.

Daarnaast heeft hij verschillende platforms gebouwd met een stabiele en kosteneffectieve serverconfiguratie. Hij heeft verschillende omgevingen ingericht waar bedrijven hun applicaties kunnen hosten, met een focus op microservices en eenvoud.

Neem nu contact met ons op voor hulp bij uw platform.